OM Bouwgroep BV Logo
bouw-zaandam

Bouw Zaandam

Bouw in Zaandam wordt gerealiseerd door OM Bouwgroep. OM Bouwgroep is een jong en dynamisch bedrijf bestaande uit zestien vaste medewerkers en een aantal vaste onderaannemers. Ons bedrijf onderscheidt zich door een opvallend klantgerichte manier van werken. Gemotiveerde vaklieden en een kleine, flexibele organisatie waar iedereen precies weet wat de medewerkers van elkaar kunnen verwachten en dat zij altijd op elkaar kunnen rekenen. Dit maakt OM Bouwgroep tot een goed geoliede machine die samen met de klant altijd tot een prachtig resultaat komen. Dit zijn onze sterke kanten in de bouw. De gegarandeerde korte lijnen en snelle duidelijke antwoorden op alle vragen van opdrachtgevers, zorgen ervoor dat wij gericht werken en zo de werkzaamheden in één lijn zonder problemen uitvoeren.

Aanbouw en opbouw in Zaandam

Aanbouw en opbouw in Zaandam gaat gepaard met kennis en ervaring. Dit zijn twee belangrijke punten die altijd terug te vinden zijn bij OM Bouwgroep. Een deskundig team staat voor u klaar om vakkundig met uw opdracht aan de slag te gaan. Voor extra leef- en werkruimte in uw woning kunt u kiezen voor een aanbouw of opbouw. Door deze extra ruimte stijgt de waarde van uw woning en u krijgt er jarenlang woonplezier voor terug. Wij verzorgen, indien noodzakelijk, de gehele bouwvergunning en aanvraag zodat u zorgeloos van start kunt gaan. Wij denken graag met u mee en geven u onze professionele kijk op al uw bouwgerelateerde werken. Heeft u speciale wensen en uitdagingen binnen en buiten uw huis of bedrijfsruimte? OM Bouwgroep geeft helder advies bij de uitvoering en dienstverlening.

Contact voor de bouw in Zaandam

Neemt u gerust vrijblijvend contact op met de specialisten van OM Bouwgroep. Wij voorzien u graag van alle informatie en antwoorden op uw vragen op het gebied van alles wat met de bouw te maken heeft. Bouwen voor en door mensen, met echt vaklui, kwaliteit en kennis, dat is OM Bouwgroep.

U kunt mailen naar info@ombouwgroep.nl voor al uw vragen, of belt u met: 075 - 6164068 om direct één van onze medewerkers te spreken.